1.07.2014 г., 23:49 ч.

Мъка 

  Поезия » Любовна
777 0 0

Когато ти дойде до мен, аз спях…

Когато влезе ми под кожата,

изрови ми сърцето и обрече го

на любов и тъга, мъка ти ми посея.

 

Сега страдам омагьосана,

плача окалена и нямам реакция,

а как да ми се спи, след като

дъждът над мен вали.

 

Дъжд кален, сив, оставящ следи и горчив.

Иска ти се да го изгониш, но трайно

нанесен в душата

оклеветен и тежи си, тежи…

 

Дъжд, който ти причини...

© Ребека Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??