Разпокъсани спомени,
нощни палачи,
рани дълбани
от грешки и страсти..
Стари обети,
вехти любови,
нови надежди,
в стари окови...
Сънища бели,
в нощи студени,
блянове спрели
в сърцата сломени...
Сълзи от старост
и спомени бледи,
мъка по младост
в сърца отмалели...
© Erato Eratova Всички права запазени