9.07.2008 г., 0:17 ч.

Мъко моя 

  Поезия » Любовна
647 0 1

 

                             Мъко моя

Мъко моя,

пропита тъй дълбоко в моето сърце,

мъко моя,

тъй дълго ти гостенка си ми била.

Мъко моя,

моля те ти да си тръгнеш от мен.

Мъко моя,

тъй болезнено застанала в душата ми.

Заседнала си като буца някъде дълбоко в мен.

Остави ме и при друг се ти настани.

© Марияна Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??