Мъко моя
Мъко моя,
пропита тъй дълбоко в моето сърце,
мъко моя,
тъй дълго ти гостенка си ми била.
Мъко моя,
моля те ти да си тръгнеш от мен.
Мъко моя,
тъй болезнено застанала в душата ми.
Заседнала си като буца някъде дълбоко в мен.
Остави ме и при друг се ти настани.
© Марияна Димитрова All rights reserved.