27.10.2007 г., 0:11 ч.

Мълча 

  Поезия » Любовна
685 0 12


Написано от Ники (Lingerie) и Нели (Nella_gold)


Мълча.

Предпочитам да го направя така

и застанала с лице към онази стена

на обозримата мимолетност,

да възвелича

една кратка дума,

изпълнена с аромат на цветен изгрев.

Възпламенена от

фееричната магия на сърцата,

граничеща с лудост,

за да остане

на кладата на вечността.

По-иначе казано: Любовта човешка.

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??