19.04.2008 г., 9:09 ч.

мълчалива целувка  

  Поезия » Любовна
1086 0 5
мълчалива целувка

Абдулрахман Акра

-----------------------


сребърна плочка

създадена от бога

е твоето чело

изящно блестяща

чрез тъмата на твоите коси

за да се пише

с устни грижовни

божествената тайна

... на всеотдайна любов


на нея... с целувка мълчалива

ала скрила в нея


топлота на отлежалата обич


в бъчви на очакването

за цял век

© Абдулрахман Акра Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??