Apr 19, 2008, 9:09 AM

мълчалива целувка  

  Poetry » Love
1096 0 5
мълчалива целувка

Абдулрахман Акра

-----------------------


сребърна плочка

създадена от бога

е твоето чело

изящно блестяща

чрез тъмата на твоите коси

за да се пише

с устни грижовни

божествената тайна

... на всеотдайна любов


на нея... с целувка мълчалива

ала скрила в нея


топлота на отлежалата обич


в бъчви на очакването

за цял век

© Абдулрахман Акра All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??