4.01.2017 г., 23:20 ч.

Мълчание 

  Поезия » Философска
435 1 0

От днес се уча да мълча!

Поглеждам да се върна пак.

Ще мина в ъгъла отзад,

и ще слушам твоя глас.

 

Може би ще се науча да мълча!

Позволи ми нужно ми е щастие,

не отказвай, имам нужда от това.

Помогни, ще си намеря мястото!

 

А как не искам да мълча!

Останал с мислите си сам,

търся липсваща частица.

Хайде, пускай ме да си замина...

© Юлиян Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??