17.05.2017 г., 5:58 ч.

Мълчание 

  Поезия » Друга
402 4 6

За първи път не ми е нужен речник 
разбирам те и без да те превеждам. 
Не е ли всяка глътка въздух среща, 
когато дишаме в една вселена?

 

Не знам да съществува друга близост
и тя не се стопява в разстояние. 
Успеем ли сред думи да се скрием, 
издаваме си всичко със мълчание. 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??