29.12.2012 г., 12:02 ч.  

Мълчание 

  Поезия » Любовна
540 0 3

Мълчанието ни е пламък!

Мълчанието ни е нужно.

А всяка дума – тежък камък,

стени изграждащ помежду ни.

А всяка дума – сабя хладна,

забиваща се в любовта ни

болезнено и без пощада...

И само то лекува рани,

руши прегради и ни слива…

Благословеното мълчание!

Всеопрощаващо, всесилно!...

 

Албена Димитрова

1982.

София.

 

 

© Албена Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??