7.05.2008 г., 8:50 ч.

Мълчешком 

  Поезия » Любовна
653 0 15
Сънувах ли?! Че пак те срещам?
Докосна ме с тръпнещи ръце.
Погали ме тъй нежно, че потрепнах,
а после ме погледна мълчешком.


Усмихна се, по устните ти плаха
усмивка мигом се разля.
Протегнах си ръцете - да те срещна,
но... само сянката останала след теб.


Събудих се, объркана и няма,
притихнах във леглото,
дори да се обърна - не посмях,
от туй, че може би ще те загубя...


Не исках аз магията да спре...
Сърцето ми забърза - лудо.
Вратата хлопна - значи бил си тука?!
Защо не ме събуди, моля те, кажи?

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??