Ще млъкнеш ли! Недей ми говори
и не разваляй всичко с тези думи!
Почувствай ме, а после усмихни
деня ми само с поглед. Чу ли?!
Не ми изнасяй глупави беседи
за правилните грешки във живота!
Не ми припомняй минали раздели...
Днес тук съм и лежа до теб, за Бога!
Мълчи и ме целувай! Аз те чакам,
дори когато вечер си отиваш...
Дали си истинска любов, или измама?
Мълчи си!! Аз дори не питам...
© Йордан Всички права запазени