Jul 27, 2012, 10:18 PM

Мълчи! 

  Poetry » Love
686 0 8

Ще млъкнеш ли! Недей ми говори

и не разваляй всичко с тези думи!

Почувствай ме, а после усмихни

деня ми само с поглед. Чу ли?!

 

 

Не ми изнасяй глупави беседи

за правилните грешки във живота!

Не ми припомняй минали раздели...

Днес тук съм и лежа до теб, за Бога!

 

Мълчи и ме целувай! Аз те чакам,

дори когато вечер си отиваш...

Дали си истинска любов, или измама?

Мълчи си!! Аз дори  не питам...

© Йордан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??