1.06.2010 г., 15:23 ч.

Мъниче 

  Поезия » Друга
1032 1 5

 

                                          Нещо мъничко в тебе расте,

                                          не знам дали ще е момиче или момче,

                                          важното е, че ще бъде твое дете.

                                          И вече го обичам, и вече копнея

                                          да бъда негова единствена леля.

© Йоана Бояджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??