17.05.2017 г., 6:33 ч.

Мъртвец 

  Поезия
361 0 0


Мъртвец

 

Като нощна пеперуда
кацнала върху
раменете на съпруга
рано през деня

Със допира си лек
ще те топля,
макар да съм далек.


Като ясна звездица,
грееща небе,
видяна от вдовица
рано през деня.

Със светъл си венец
ще те водя
макар да съм...

© Калоян Велинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??