21.08.2007 г., 2:20 ч.

Мъртвецът!!! 

  Поезия
642 0 0
Прекрасните мигове отлетяха
остана болката и следите,
от твойте устни върху гърдите ми!
Ти изгаси сърцето ми!

Наранен,самоте и мъртав!
Аз вървя из гробището сега,
търся си място под някой дъб!
Да положа глва за последен път!

И нека в този момент,
да сънувам теб!
Твойта красива усмивка,
твойте прекрасни черни очи,
твойта нежка като коприна коса,
твойта...!!!

Ох,май заспивам,
умората таз красавица,
май ми шепне приспивна песен,
зоват ме и духовете на нощта,
нека затворя очи сега! 

© Теодор Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??