9.02.2008 г., 12:45 ч.

н а с т р ъ х в а м . . .  

  Поезия » Бели стихове
991 0 25

 

 

 

събуждам се

 

тъжно е

 

родих този стих

 

от теб

 

но той умря

 

още в утробата ми

 

по несъвместимост

 

бе мъртвороден

 

не сме били

 

един за друг

 

казват

 

тъмно е

© Чавдар Кунчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??