13.09.2007 г., 20:37 ч.

Н@С 

  Поезия
762 0 3

                 Н@С

 Дъжд в очите ми -
отново плача за НАС.

Болка в сърцето ми -
все виновната излизам аз.

И само една, едничка надежда
ме крепи, и в живота сама ме отвежда.

Моля се, но знам,
че вече от теб съм забравена.

Жива съм, но защо ли?
Щом от теб съм изоставена.

Капки кръв от сърцето ми
текат и не спират,

и последните ми мечти за НАС,
започват да умират.

И казваш ми,
че не само аз за тебе тъжа,

но очите ти всичко издават
и това е поредната твоя лъжа.

И казваш ми:
"Искам някаква промяна?"
Така ли промени живота си - с измяна?

Но стига вече,
любов от тебе аз не искам!

Времето ти изтече,
след време други ще поискам.

Знам, че и за мен любов е отредена -
истинска, красива и споделена
.

© Десислава Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??