26.03.2008 г., 17:27 ч.

На... 

  Поезия » Любовна
694 0 1

Не те обичам

като росна роза

или скъп елмаз,

нито като стрелата огнена

на карамфила.

Обичам те тъй,

както се обича нещо скрито,

тъмно.

Потайно те обичам

- помежду сянката и душата.

Обичам те

без да знам как,

кога или откъде.

Обичам те изцяло,

без уговорки или гордост.

Обичам те така -

защото друг начин не познавам.

Тъй близък си ми,

че ръката ти на моите гърди

е моята ръка.

Тъй близък,

че когато очи затвориш,

заспивам аз...

© Галка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??