НА 25
Четвърт век откакто съществувам…
Знаете ли колко малко е това?!
Научих се единствено със думи да рисувам
и безкористно да търся обичта…
Отдавна детството отмина,
а сякаш беше вчера то.
Днес водя своя син до детската градина
и сякаш с мен това не е било.
А само четвърт век откакто съществувам…
Но знаете ли колко много е това?!
Научих се със Музата си да общувам,
открих и Нея - Любовта…
Какво ме чака утре, днес не зная.
Не зная и какво стои отпред.
Но има време, ще науча…
Днес просто съм на двадесет и пет!
© Мими Иванова Всички права запазени