8.11.2011 г., 13:03 ч.

На Ангел 

  Поезия » Любовна
464 0 2

Моят герой е голям и силен,

с бели коси и бели мечти.

Моят герой е много различен,

той е истински мъж, 

не понася лъжи.

Щом казал е да,

значи така е,

няма не знам, може би...

Поиска ли нещо,

вече дошло е,

няма фалшиви следи.

По пясъка морски 

бос ходи  и зиме,

с бури и дъжд

е венчан със любов!

Божи знак е твоето име,

отправен към всички ни зов.

Ангел небесен,

мой покровител,

благодаря, че те имам и знай,

ти си човекът, когото обичам

и така ще бъде докрай!




© Таня Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • такъв е моят герой! благодаря ви! Прегръщам ви сърдечно!
  • Бъдете щастливи и се обичайте! Поздрав сърдечен!
Предложения
: ??:??