10.07.2024 г., 9:49 ч.  

На арабското гадже от Средиземноморието 

  Поезия » Хумористична
160 1 2

“Защото всеки арабин има както огромен нос, така и огромен порив да си играе с женското сърце.”

 

Той си лежеше и носа го сърбеше

вика си - да вземе да се почеше!

 

Тука ръгне, там ръгне -

носът му рѐче да кръвне!

 

Взима бяла марля че да се попие

по нея още кръв да вземе да открие…

 

Безспирно ръчка носните хрущяли -

вика “Моите капиляри - кучета ги яли!”

 

Взима малко носни капки да си пръсне -

дави се в тях докат’ не му втръсне.

 

Седи, обгрижва своя нос голям, 

вика - “Как па все на мене бе, Аман!”

 

И тогаз очите му се наводниха -

нашият се разкиха.

 

© Македонско Девойче Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??