18.03.2014 г., 22:36 ч.

На баба 

  Поезия » Друга
685 0 0

Ти бе до мен откак се помня,
ръката до градината държа ми. 
Ядосвах те и наранявах доста, 
но ти не спираше да ме закриляш.

Да споря с теб обичах често,
приемах го като игричка наша.
Навярно наранявала съм много
сърцето ти отрудено и топло.

Сега те няма. Времето минава,
но аз те нося в мислите и във сърцето.
И винаги ще бъдеш мойта
най-мила и прекрасна баба.

© Йълдъз Пелтекова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??