23.10.2007 г., 14:00 ч.

На баба ми 

  Поезия
618 0 11
Свещта догаря...
Гаснат светлините...
На всяко утро идва края.
Пада мрак.
Дали ще бъдем пак заедно? - питам.
Дано се срещнем в друг прекрасен свят.

© Анна Дюлгерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??