Oct 23, 2007, 2:00 PM

На баба ми 

  Poetry
620 0 11
Свещта догаря...
Гаснат светлините...
На всяко утро идва края.
Пада мрак.
Дали ще бъдем пак заедно? - питам.
Дано се срещнем в друг прекрасен свят.

© Анна Дюлгерова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??