21.06.2021 г., 0:16 ч.

На бал в Космоса 

  Поезия » Друга
302 0 1

Вдигнала поглед нагоре,

броя всяка вечер звездите.

Една от тях ми намигна щастливо,

покани ме на бала на мечтите.

 

Ще бъде той в палатите на Слънцето,

целите потънали в позлата.

Сред общество, подбрано в Космоса,

с най-ярките звезди на небесата.

 

Но, ... балът свърши,

ето пак съм у дома.

За късмет в джоба си сложих

падаща малка звезда.

© Румяна Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??