29.07.2020 г., 7:34 ч.

На бившите приятели 

  Поезия » Философска
602 1 1

 

 

На бившите приятели

 

 

 

   Когато те предават неусетно,

                                                                              полека, тихo,  ей така.

           Безстрастно някак си, по сметка,

       не мога да привикна към това.

 

      Да режат късчета от мойто его,

  продавайки го, пиейки вода.

      Защо бе, хора, вземайте от него,

          безплатно е, безвредно при това.

 

 

      Изтривам номера от телефона,

        и правя го без  чувство на вина.

   Навярно много съм виновен,

                                                                              но няма да се извиня.

 

   Да, наранил съм много хора,

                                                                              а как ли да  се променя.

                                                                              И знайте,  няма аз  да мога,

 за всичко пак да Ви простя.

 

 

                                  28.07.2020 г.

© Христо Паничаров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??