16.06.2015 г., 23:31 ч.

На Борис Годжунов 

  Поезия » Друга
411 0 4

 

Там, където си,

времето никой не гони

и когато след залеза

грейне звезда,

звезден прах по лицето ти

тихо се рони,

а душата безплътна

искри в светлина!

 

Песента ти отново

в пространството литва,

а след нея

не птици– политат мечти,

за да има надежда

за всички... молитва

да е наша

през дългите нощи и дни!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??