На Боровец съпругът й почива.
На Банкя уж е моята жена.
Но вероятно София грижлива
им дава жилище и топлина.
И аз, разбира се, не изоставам -
нали напълно съм свободен тук.
Но чувствувам - един ме наранява,
а аз, безсилен, си мъстя на друг.
Такива хора има на земята,
че заслужават прелестни рога.
Но невъзможно е да ги накажеш,
защото имат предана жена.
© Ангел Чортов Всички права запазени