България!
Страна на шепа хора ти остана,
а историята те познава и като Империя голяма!
Та нали за нас Вазов " Аз съм българче " остави,
а после разни хора наши ни нарекоха славяни!
Историята ни тъне в забрава,
а в управата на нашата Държава, ни един будител няма...
Българи! Стига сте спали!
Нашите деди за таз земя, кръвта са си проляли!!!
Срам за нас е туй сега, 70 години дремем с наведена глава!
Защо така се получава?! Нима от европейските програми,
за любовта народна място не остана...
А не заслужават ли нашите деца,
да допринасят за развитието на най-прекрасната страна?...
От Една Българка
© Анелия Лазарова Всички права запазени