Напрегнат ден.
От токчетата слизам.
Умората захвърлям по юнашки.
Ухая на копнеж.
И пада ризата.
Не! Няма да играя Пепеляшка...
Бърз душ.
Парфюм и влажна кожа.
Косите ми гърба разголен галят.
Ти гледаш мач.
Да гледам с тебе, може ли?
... ...
И после - дълга пауза от засада...
© Деа Всички права запазени