7.02.2008 г., 16:48 ч.

На целувка разстояние 

  Поезия
571 1 5
 

На целувка разстояние

 

 

Не си отивай, изчакай ме секунда още,

нека те погледна за последно във очите.

Искаше ми се във тях да видя магическите нощи,

но, уви... изчезнали са спомените със сълзите.

 

Остани, хвани ме за ръката

и нека тя отново да се разтрепери...

Искаше ми се да посрещнем с теб зората,

но, уви... тя не може пътя в мрака да намери.

 

Остани... погледни ме във очите,

не виждаш ли там себе си, кажи ми?

Не светят ли вече както светеха звездите,

хайде, моля ти се, с нещо излъжи ме!!!

 

Но ти остана... само че безчувствено мълчиш.

Не вярвах, че тази болка ще е толкова голяма -

на целувка разстояние от мене ти стоиш,

а така ми липсваш и не мога да те имам!!!

© Някоя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??