21.05.2011 г., 23:03 ч.

На 赤西仁くん 

  Поезия » Друга
577 0 4

Той отново е сам,
махна се без причина,
за да бъде пак там,
откъдето замина.
Не потърси скандал,
просто тихо си тръгна,
за да може без срам
утре пак да се върне.
Някой ден пак в дома
ще го прати съдбата –
там, където сега
му затварят вратата,
и отново с KAT-TUN
пак ще плава в морето
там сред целия шум
на концерта в сърцето.

© Веселин Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??