14.06.2006 г., 0:31 ч.

На далече от мене! 

  Поезия
1469 0 3

С отровни стрели опитваш 
 се да ме уцелиш...
   но грешка е помни!!!
      Аз по-отровна съм от нея!!!
И отровата вечно ще е в теб...
  щом гледаха те моите очи,
    а те като огън изгарят
                              сърцето ти!
Защо го правиш? Върви си, за да
                  не страдаш!!!
Жената е мила и нежна, но
 бушува в нея вятърат, който
   дори не подозираш
     че може да те отведе
        в нейните окови!!!
Окови, който вечно ще
  задържат душата ти...
    на дъното на океана...

© Десислава Пашова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??