25.06.2008 г., 9:21 ч.

На дъщеря ми 

  Поезия
754 0 9
Честит ти ден


От слънцето
вземи си топлина.

От вятъра -
дъха на пролет.

От есента
вземи си жълто -
във листА.

От истината
открадни си малко.

От вярата,
за всеки случай...

И... ако някой
след това не те познае,
нека да не се учудва!...



ПП. Днес има рожден ден! Благодаря на Господ, че я имам!

© Христина Никилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??