15.04.2006 г., 20:19 ч.

На един много специален за мен човек! 

  Поезия
1239 0 5
Любовта ми ти открадна
и замина с нея надалеч.
В миг животът ми пропадна,
все едно пронизан с меч.

Вечна мъка мен ме облада,
мъка, от любов несподелена.
И скръб сърцето завладя,
останах вечно наранена!

Ден след ден усещам, че умирам,
от мисълта, че с друга си сега!
Вече нямам сили да събирам
моята разбита от любов душа!

Видя ли те - вътрешно изгарям.
До мен ли си - сърцето ми се пръска.
Докоснеш ли ме, въздуха разпарям,
само заради една твоя ласка!

Обич моя, всичко аз бих дала,
да те имам дори и за час.
Душата си на дявола бих продала,
за да ми шепне нежно твоя глас!

© Хриси Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??