23.12.2015 г., 16:35 ч.  

На един радиоводещ (П.В.) 

  Поезия » Гражданска
231 0 0

На един радиоводещ (П.В.)

Във радиото мимикрира
и над водата се държи,
за свойта Партия умира,
за загубите ù тъжи!

Изтъква, че е демократ
и аргументите подбира,
но виждам, че е тарикат,
един от многото в ефира!

Разтапя се от кеф, когато
той припознае някой свой,
а срещне ли пък чужд оратор,
се хвърля с него във двубой.

Той иска другите да разберат,
че Партията е велика,
и всички да я изберат
като най- нужната антика!

Не знам дали е туй любов,
или си гони интереса?!
О, казвам  аз (във послеслов):
че интереса клати "феса"!
   13.02.2014г. София

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??