30.04.2009 г., 7:28 ч.

На едни мои приятели 

  Поезия » Друга
540 0 14

(закачка)


Гласът ми все повече става на троскот.
Очите - листа и къртичини.
От мен нещо друго заправи Господ.
Нещо различно.

Какво ще направи ли? Зная го, зная го!
Купчина до някоя просека.
Една тревичка ще ми е знамето.
Едно бръмбарче - знаменосеца.

Ехе-хе-хе! Я сложете усмивчето!
Тази въздишка каква е?

От вас само това - да започвате песни и стихчета.
Аз оттам - ще ги карам докрая.

© Райчо Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??