Дойде есен посред август,
така са климатичните измени.
Листата падат по-отрано
и пробиват дупки по пътищата.
Пътища като швейцарско сирене,
гризачи ръфат затова асфалта.
Коли затъват пукат гуми,
но есента е виновна за всичко.
По-точно листата.
Колоездачи летят с по-голяма скорост
от колите - бедните, горките.
Няма вече гонки и дрифтове -
да живее голямата булеварска дупка-езеро!
Две красиви жаби милно и жално пеят,
а на тях приглася им песента на колелетата...
Есен е!
През август!
Пейте и танцувайте на 45-градусова жега,
къпете се в уличните дупки.
Безплатен душ добре дошъл е.
Поне къпете се светът да не мирише толкова.
А всичко ще отмине....
© Кух Пън Всички права запазени