10.08.2008 г., 18:54 ч.

На езда... :))) 

  Поезия » Хумористична
778 0 16

* * *

 

Скъпи?!...

Мисля да ида до конната база,

да пояздя малко - няколко часа,

започнах даже да се намразвам,

вкъщи вече се... втасах!...

- Да бе, забравих, той вече ми каза...

- Кой бе, какво мозъка ти... измъти?!

- Как кой бе, мила? - "коня" естествено...

Звъня вече... няколко пъти!... :))))

 

* * *

© Валентин Желязков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??