11.10.2012 г., 9:59 ч.

На Г. (2010г.) 

  Поезия » Любовна
574 0 0

Как искам пак да те обичам,

в очите ми ликът ти да е скрит

и истински да ти се вричам,

да няма лек за сладостта открит...

Как искам устните ти да целувам

с безумна страст и нежност без предел

и пак по цели нощи да сънувам

ръцете ти, очите ти, гласа ти смел...

Как искам да сме двама с тебе

единствени в света суров,

да бъдем един за друг подкрепа,

да бъдем и един за друг любов...

© Надежда Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??