Как искам пак да те обичам,
в очите ми ликът ти да е скрит
и истински да ти се вричам,
да няма лек за сладостта открит...
Как искам устните ти да целувам
с безумна страст и нежност без предел
и пак по цели нощи да сънувам
ръцете ти, очите ти, гласа ти смел...
Как искам да сме двама с тебе
единствени в света суров,
да бъдем един за друг подкрепа,
да бъдем и един за друг любов...
© Надежда Кръстева All rights reserved.