7.04.2020 г., 13:12 ч.  

На Георги 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
429 0 0

Най обичам
когато вечерта се сгуша в топлото ти тяло
и унасяща се в сънищата сладки
усетя мекотата на устните ти гладки.

 

Когато стряскам се
от чудовища злокобни,
опитващи се да ме разделят със теб,
а ти притискаш ме още повече към себе си.

 

Когато сутрините ме събуждаш
с най-широката усмивка,
със най-нежната целувка
и най- прекрасните думи: Обичам те безкрайно много!

 

Когато разрошваш ми косите,
а аз се правя на сърдита,
за да дойдеш и да ме разсмееш
и да потъна в щастието блажено.

 

Най обичам теб!

© Bibi Sim Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??