2.08.2008 г., 17:03 ч.

***(на И.) 

  Поезия » Любовна
583 0 4

 ***(на И.)

Прости ми, че в живота твой нахлух!...

Ураган от разтърсваща лава...

В свят, за болката глух...

Дойде и ръка ми подаде...

Болезнено изгаряше ме самота...

Безкрайни дни и нощи...

Пристан за изстрадалата ми душа!...

Постой при нея още!...

Сега, когато те открих...

Не бързай ти да се превърнеш в спомен!...

Дарявам ти аз нежност, сбрана в стих...

До мен бъди!... Сега се моля...

... Че нахлух в живота ти - прости!...

© Райна Недялкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??