16.08.2008 г., 18:11 ч.

***(на И.) 

  Поезия » Любовна
505 0 5

на И.

Разплита нежно изгревът коси...

Усетил на сърцето ми копнежа...

До мен притихнал се събуждаш ти,

дарявайки ми шепа нежност...

Нашепва вятърът във утринта

най-милите слова за мене...

И вплела пръсти в твоята ръка

усещам те... Завинаги... До мене...

На мен ми шепа нежност стига...

Двама да посрещнем утринта...

Притихнала до теб, щастлива,

да галиш нежно моята коса...

При мене остани! Не си отивай!...

В сърцето ми е жива любовта...

Щастлив до мене да заспиваш...

До теб завинаги да срещам утринта...

.....................................................................

Разплита нежно изгревът коси...

© Райна Недялкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??