17.05.2012 г., 12:12 ч.

На излет в планината 

  Поезия » Пейзажна
521 0 0

    На излет в планината

 

Вървя...

Край мен е планината.

В ушите ми 

от тишина бучи.

Присвивам зеници 

 от белотата 

на веселите

слънчеви лъчи.

 

Това е друг свят.

Рай на чистотата...

Светът

 на съкровените мечти.

О, тука

гадостта е непозната...

и хората престават

   да са зли!   

 

08.04.1979г. „Белмекен“

 

 

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??