23.01.2018 г., 9:00 ч.

На живота си не ставай наблюдател! 

  Поезия » Философска
1128 1 5

На живота си не ставай наблюдател!

Не робувай на поредната заблуда!

Помни, че всеки е роден мечтател,

с душа свободна, по детински луда.

 

Живота свой не гледай отстрани, 

как някой друг конците дърпа.

Усилено чертае твоя път, а ти

стоиш пасивен и безмълвен.

 

На живота си не ставай наблюдател,

бъди главно действащо лице!

Учи от всеки - враг или приятел,

но слушай само своето сърце!

 

 

© Милена Енева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??