26.07.2009 г., 11:13 ч.

На К. 

  Поезия » Любовна
1099 0 6

Да съм до тебе искам тази вечер -

студено ми е, тъмно е навън.

Не искам и да знам дали си вречен,

дали живее друга в твоя сън.

 

До теб ако вървя, не бих разбрала

дали е слънце вън или вали.

Край теб душата ми се би огряла,

пък утре заран нека да боли.

 

Сега навън е тъмно и не мога

сама да съм сред нощния покой

със своя страх и със една тревога,

че няма никога да бъдеш мой.

 

Гинка Гарева

© Гинка Гарева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??