Без полъх на вятър
как се издържа...
Той е този,
който свежест дарява,
сетивата гали,
но го... няма.
Очаквам мълния
с трясък тишината да счупи
и аз
на малки капчици с дъжда
по теб
да се стека...
© Ласка Александрова Всички права запазени