Aug 14, 2009, 9:14 PM

На капчици... 

  Poetry
522 0 3



Без полъх на вятър

как се издържа...

Той е този,

който свежест дарява,

сетивата гали,

но го... няма.

 

Очаквам мълния

с трясък тишината да счупи

и аз

на малки капчици с дъжда

по теб

да се стека...

 

 

 

 


 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??